INFORMACIÓ I RESERVES
+34 902 13 00 14
Dill. a Dium. 8.00 a 22.00
« torna a destinacions

BLANES

L’atractiu de Blanes rau en la seva localització, ja que és la primera localitat de la Costa Brava, en la tradició històrica que conserva i en la gran varietat d’opcions turístiques que presenta. Tot i que ha estat guardonada com a Destinació de Turisme Familiar, es tracta d’una vila gironina confortable i acollidora per tot tipus d’activitats turístiques.

És poble de pescadors, així que el mar pren gran importància, amb 4 km de costa que alternen cales i grans platges on prendre el sol o practicar esports: comença amb Sa Palomera, al costat del port; Treumal és la més petita d’elles, però està envoltada d’un paisatge declarat Paratge Natural d’Interès Nacional, i Sant Francesc està envoltada de pins. D’altra banda, disposa del jardi Botànic Marimurtra i els Jardins Pinya de Rosa, dues joies reconegudes mundialment que apropen a espectaculars panoràmiques del Mediterrani.

Tampoc deixen indiferent la seva oferta culinària, els monuments com el Castell i els itineraris i rutes pel municipi o pels amants del senderisme. 

Més informació
http://www.visitblanes.net/

MULTIMÈDIA

Focs artificials a les festes majors
Església de Blanes
La platja i el poble
Jardí botànic
Al vespre
Jardí Marimurtra
La roca de Sa Palomera

INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina de Turisme
Pg. Catalunya, 2
17300 Blanes
T. +34 972 330 348
turisme@blanes.cat