INFORMACIÓ I RESERVES
+34 902 13 00 14
Dill. a Dium. 8.00 a 22.00

FAQ

A continuació trobaràs la resposta a les consultes més habituals que rebem. Per qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres.

Aeroports

Omple amb les teves dades el formulari de contacte, truca al 902 13 00 14 o envia un correu electrònic a info@sagales.com. També pots dirigir-te directament a l'apartat web de les nostres oficines i contactar-hi.

Per a queixes i reclamacions, posem a disposició dels nostres usuaris el telèfon gratuït 900 13 00 14.

Contacta amb nosaltres a través del formulari web, truca al 902 13 00 14 o envia un correu electrònic a mk@sagales.com. També pots dirigir-te a l'apartat web de les nostres oficines i contactar directament amb l'oficina corresponent del teu trajecte. Nosaltres ens encarreguem de revisar el vehicle en finalitzar cada servei. 

Si, la majoria de la nostra flota està adaptada. Truqui prèviament al 902 13 00 14 per a confirmar disponibilitat.

El passatger serà l'únic responsable dels embalums de mà que porti i, en conseqüència, responsable dels danys que aquests puguin patir mentre es trobin a bord del vehicle. A tals efectes, s'entendrà per embalums: l'equipatge demà, motxilles, bosses, mòbils, tauletes, portàtils, MP3, i altres objectes que el passatger porti dins de l'autobús. L'empresa de transport no es fa responsable de la deterioració dels objectes que es trobin a bord o altres objectes no confiats a la seva custodia.

Si compres el bitllet senzill a l’autobús mateix només el pots pagar en efectiu, i amb un bitllet de 20 € com a màxim (el personal de conducció no et podrà donar canvi si pagues amb un bitllet de més valor). Actualment, no es permet pagar amb targetes de crèdit, dèbit o prepagament, ni fer servir qualsevol altre mètode que no sigui el pagament en efectiu.

No, perquè no és un títol integrat; per tant, només permet efectuar un sol viatge. 

A la pàgina web i l'app (disponible en iOS i Android) hi ha plànols dels recorreguts amb totes les parades i horaris. Cal que cerquis la teva ruta i t'apareixerà. També posem al teu servei horaris de butxaca perquè te'ls puguis emportar a casa i consultar sempre els horaris del teu autobús i totes les parades per on passa. A les parades, els pals de parada informen de les parades i de les hores de pas corresponents. 

Vés a l'inici de la pàgina i cerca la teva ruta indicant-ne l'inici i la destinació. Directament t'apareixerà la línia d'autobús que has d'agafar amb els seus horaris i parades corresponents. 

Vés a l'inici de la pàgina i cerca la teva ruta indicant-ne l'inici i la destinació. Directament t'apareixerà la línia d'autobús que has d'agafar amb els seus horaris i parades corresponents.

Es pot viatjar amb gossos pigall i amb animals domèstics (es consideren animals domèstics gossos, gats i fures) de fins a 10 kg dins dels elements de transport homologats per a aquest ús, amb unes mides màximes de 60 x 35 x 35 cm. Les persones responsables dels animals de companyia que puguin accedir al vehicle han de garantir que l'animal tingui les condicions higienicosanitàries correctes.

El viatger té dret a transportar gratuïtament equipatge, sempre que en la seva totalitat, no superi les mides màximes permeses (100x60x25 cm). En cas que el total de l’equipatge superi aquestes mides, s’haurà d’abonar una tarifa equivalent al bitllet ordinari per cada paquet addicional. El nombre de paquets estarà condicionat a la disponibilitat d’espai al maleter.

Els menors de 4 anys que no disposin de bitllet, únicament podran transportar gratuïtament equipatge de mà. En el cas que disposin d’altre equipatge, s’haurà d’abonar una tarifa equivalent al  bitllet ordinari per cada paquet.

S'entén per equipatge de mà tot petit objecte destinat a l'abric, adorn o ús personal que un viatger porti amb ell durant el viatge a bord de l'habitacle del vehicle.

En cap cas es poden admetre objectes o materials perillosos, insalubres o que puguin causar molèsties a la resta de persones usuàries o que puguin malmetre la resta d’equipatge.

Amb targeta de crèdit o dèbit Visa i MasterCard o mitjançant Bizum.

Pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h perquè et passin amb el departament amb el qual necessitis contactar. També pots enviar un correu electrònic a info@sagales.com, o bé omplir el formulari de contacte de la web indicant a quin departament va dirigida la teva petició.  

El conductor avisa la central de trànsit i es coordina ràpidament la substitució del bus per un altre vehicle per tal que es pugui acabar el recorregut de la línia o trajecte.

D'altra banda, us comuniquem que tots els nostres horaris estan condicionats a la fluïdesa de la circulació. 

NECESSITES SABER ALGUNA COSA MÉS?

Pots contactar amb nosaltres trucant al <strong>902 13 00 14</strong>, per correu electrònic info@sagales.com o mitjançant aquest formulari.